Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Arnhem Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Arnhem

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ARNHEM

Afvoer verstopt Arnhem?

Afvoer verstopt Arnhem? Het is natuurlijk erg vervelend als je afvoer verstopt raakt. Op het internet worden veel methodes aangeboden waarmee je eventueel jouw riool kan ontstoppen. Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Om dit probleem op te lossen zijn er immers tig middelen en gereedschappen beschikbaar. 

Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt Arnhem? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 026 202 30 95 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Arnhem? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons! Wij helpen je graag.

De specialisten van Ontstoppen Arnhem kunnen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Arnhem lost het op! Je kunt ons bereiken via  026 202 30 95 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Arnhem Logo
Loodgieter ontstoppen Arnhem afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een niet doorlopende afvoer, is de kans groot dat je te maken met een verstopping. In sommige gevallen kunnen je dit zelf oplossen. Onze specialisten hebben een aantal handige tips op een rij gezet.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 026 202 30 95. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan voorkomen dat de afvoer elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. je doet er goed aan deze te controleren.

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost! Zit de verstopping er nog? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Arnhem om een afspraak te maken.

Ontstoppen afvoer Arnhem
Afvoer verstopt Arnhem

Sifon

Sifon legen

De meeste afvoeren zijn de voorzien van een sifon. Een sifon is de stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het kan voorkomen dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Vaak wordt dit veroorzaakt door een ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? Een sifon is eenvoudig los te halen. Je kan het vuil er eenvoudig uit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan een emmer water en giet dit langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat raden we je aan dit een nachtje te laten inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Arnhem Leiding
Riool ontstoppen Arnhem graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper op de afvoer. Beweeg de ontstopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat het vuil loskomt van de leidingen.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Arnhem om jouw klus te bespreken met onze experts via 026 202 30 95.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. Dit is een middel die vaak ingezet wordt door

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer.

Let op: doe dit voorzichtig. Je kan namelijk snel schade aanbrengen, waardoor het probleem alleen met erger wordt.

Op het moment dat het is gelukt, merk je direct  verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 026 202 30 95. Dan zorgen wij voor de rest! Ontstoppingsdienst Arnhem helpt je graag!

Graven riool Arnhem
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen. Op het moment dat er iets vast gaat zitten, is de kans groot dat er meer afval ophoopt. Uiteindelijk zal dit uitlopen tot een verstopping. 

Een andere optie is een leidingbreuk. Vuil kan zich relatief gemakkelijk ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen. Tegenwoordig worden alle buizen gemaakt van een kunststof. Dit is een sterkere stof waar boomwortels niet in kunnen groeien. 

Ook kan een verkeerd aangelegd riool zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar Ontstoppen Arnhem via 026 202 30 95.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan veelal geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Wil jij jouw afvoeren laten controleren? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Arnhem via 026 202 30 95.

Loodgieter Arnhem Ontstoppen
WC ontstoppen Arnhem

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij van jouw verstopping af? Dan doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld van de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je snel een oplossing voor jouw afvoer? Bel dan direct naar 026 202 30 95.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-arnhem

WC verstopt

Is je WC verstopt? En woon je in Arnhem of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Arnhem. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-arnhem-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Arnhem

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Arnhem en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-arnhem-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Arnhem

Woon jij in Arnhem en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak met Ontstoppingsdienst Arnhem!

loodgieter-arnhem-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een rioolverstopping? En woon jij in Arnhem of omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen arnhem.

Loodgieter Arnhem Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Arnhem en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Arnhem! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Arnhem

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Arnhem en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 026 202 30 95

Verstopping Arnhem

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Arnhem

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Arnhem Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Arnhem. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Arnhem Rosendaalseweg

Bij ons heeft Ontstoppen Arnhem de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Gelredome

Altijd goede en snelle service! Bedankt Ontstoppen Arnhem.

Brandweer Kazerne Arnhem-Noord

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 202 30 95

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Arnhem

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Arnhem