Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Arnhem Logo

Ontstoppen

WC verstopt Arnhem

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ARNHEM

WC verstopt Arnhem?

WC verstopt Arnhem? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas kies je hier vaak zelf niet voor. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan er ook nog flinke stankoverlast bij komen kijken. Zeker niet prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Arnhem? Bel gratis naar 026 202 30 95 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: wij raden je aan de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op deze manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Arnhem Logo
Loodgieter ontstoppen Arnhem afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of luier in de wc is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object is, is de kans vrij groot  dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het vaak het makkelijkst om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Arnhem op 026 202 30 95.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer je de verstopping kan zien zitten, kun je er in de meeste gevallen ook zelf bij komen.

De oorzaak ligt in de meeste gevallen bij de kronkel van de wc afvoer, de sifon. Dit is de zwanenhals die fungeert als stankafsluiter op vrijwel alle afvoeren. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 026 202 30 95. Ontstoppingsdienst Arnhem komt zo snel mogelijk naar je toe.

Ontstoppen afvoer Arnhem
Ontstoppingsdienst Arnhem

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Denk je dat de verstoppingen in de leidingen plaatsvinden? En worden deze hoogst waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een goedwerkende methode. Het is tevens een goedkope manier om je wc te ontstoppen. Zeker het proberen waard dus!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten. Hierdoor geef je extra kracht aan het water.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, hiermee kan je namelijk het porselein in de wc beschadigen.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Arnhem om een passende oplossing te zoeken voor jouw verstopping. Zij zijn te bereiken op 026 202 30 95.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Hiermee zorg je ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de toilethals. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan de verstopping namelijk alleen maar erger gemaakt worden. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken van de ontstopper dus pas hiermee op.

Ontstoppen Arnhem Leiding
WC verstopt Arnhem

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer af. Dat doen wij omdat je met een ontstoppingsveer relatief gemakkelijk kan beschadigen. Zo kan je schade aanrichten aan de leidingen in de wc.

Moet jouw verstopping met spoed verholpen worden? Bel dan direct de spoedservice van Ontstoppen Arnhem om jouw klus te bespreken 026 202 30 95.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In sommige gevallen is de verstopping te hardnekkig om zelf te ontstoppen. Dat is de reden waarom wij zijn opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstoppingen.

Onze ervaren loodgieters werken met unieke methoden waarmee zij het probleem direct aan kunnen pakken. Daarnaast helpen we je graag met het preventief onderhouden van jouw riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel werkt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct contact op. Bel ons op 026 202 30 95 voor meer informatie.

Graven riool Arnhem

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-arnhem

WC verstopt

WC verstopt Arnhem

Is je WC verstopt? En woon je in Arnhem of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Arnhem. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-arnhem-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Arnhem en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-arnhem-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Arnhem

Woon jij in Arnhem en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak met Ontstoppingsdienst Arnhem!

loodgieter-arnhem-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een rioolverstopping? En woon jij in Arnhem of omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen arnhem.

Loodgieter Arnhem Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Arnhem en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Arnhem! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 202 30 95

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Arnhem

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Arnhem