Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Arnhem Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Arnhem

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ARNHEM

Riool ontstoppen Arnhem?

Riool ontstoppen Arnhem? Voor de meeste verstopping geldt dat het het makkelijkst is om een manier te hanteren waarmee je de oorzaak direct aanpakt. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen is het oplossen van een verstopping niet altijd even makkelijk. 

Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 026 202 30 95 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Arnhem staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Het is belangrijk om erachter te komen waar de verstopping begonnen is? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Een rioolverstopping kan zich op verschillende manieren laten zien. Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen op het moment dat je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt de douche. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Arnhem in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Blijkt het toch een verstopping te zijn? Dan kun je het beste bellen met 026 202 30 95 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Arnhem Logo
Loodgieter ontstoppen Arnhem afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Veel loodgieters maken gebruik van een hogedrukreiniger. Dit is een krachtige manier om een riool te ontstoppen, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch aan de slag met een hoge drukreiniger? Dan is het van belang dat je professioneel en rustig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door. 

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppingsdienst Arnhem op 026 202 30 95.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 026 202 30 95.

Ontstoppen afvoer Arnhem
Ontstoppingsdienst Arnhem

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde en veilige methode bij het ontstoppen van een riool. De ontstopper creëert zuigkracht die moet helpen bij het ontstoppen van jouw riool.

Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is en dat er geen lucht meer bij kan. Nadat de ontstopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper . Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat het gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan geheel vrijblijvend naar 026 202 30 95.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is opzichzelfstaande ook zeker een goede manier bij het ontstoppen van het riool. 

Hoe werkt dit? Schep als  de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met warm water. Dit proces kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Neem dan contact op met de ontstoppers van Ontstoppen Arnhem op 026 202 30 95.

Ontstoppen Arnhem Leiding
Riool ontstoppen Arnhem graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden diverse ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben. Hiermee is het mogelijk dat je de binnenkant van de afvoerwand beschadigt.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Arnhem op 026 202 30 95.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool niet goed lukken? Schakel dan snelde hulp van onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Ben jij woonachtig in Arnhem en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur.

Bel daarom direct naar 026 202 30 95.

Graven riool Arnhem

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-arnhem

WC verstopt

Is je WC verstopt? En woon je in Arnhem of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Arnhem. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-arnhem-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Arnhem en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-arnhem-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Arnhem

Woon jij in Arnhem en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak met Ontstoppingsdienst Arnhem!

loodgieter-arnhem-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Arnhem

Heb jij te maken met een rioolverstopping? En woon jij in Arnhem of omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen arnhem.

Loodgieter Arnhem Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Arnhem en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Arnhem! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Arnhem

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 026 202 30 95.

Partners: riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs, Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.jouwpagina , riool.uwpagina , riool.startze , riool.m4n  , haarden.linkkwartier , haarden.beginzo , haarden.vindjeviahier , woning.websitelink , haarden.linktotaal, haarden.starttopper  ,haarden.linkgoed , haarden.linkhotel

Verstopping Arnhem

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Arnhem!

Riool Arnhem

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Arnhem Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Arnhem. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Arnhem Rosendaalseweg

Bij ons heeft Ontstoppen Arnhem de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Gelredome

Altijd goede en snelle service! Bedankt Ontstoppen Arnhem.

Brandweer Kazerne Arnhem-Noord

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 202 30 95

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Arnhem

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Arnhem